Marangoz Makinaları Alımı Konusunda Hizmetlerimiz

Türkiye'nin her yerinden alımını yaptığımız marangoz makinalarında, imalathanelerini kapatan müşterilerimize olabildiğince yardımcı olmaya alışmaktayız. Gerek mobilya makinaları olsun, gerekse marangoz makinalarında verebildiğimiz en yüksek fiyatlar ile alım yapmakta ve marangoz makinalarını nakit olarak değerlendirmekteyiz. 

Alımını yaptığımız mobilya fabrikalarında da satış sitelerimizden istendiği takdirde pazarlamasını yapmaktayız. Bunun için satıcı konumundaki müşterilerimizin mobilya makinalarını depolamaları gerekmektedir. Satış sitelerimizde sergilediğimiz makinalara müşteri çıktıkça kendi depolarından sevkiyatlarını yapmaktayız. 

Böyle durumlarda müşterilerimizden sadece satış komisyon ücreti almaktayız. E-Ticaret ile makina satış yöntemini ülkemizde ilk uygulayan firma olarak müşterilerimizden bu satış sistemine çok fazla ilgi olduğunu söylemek isteriz. Zira bu şekilde marangoz makinalarını satan müşterilerimizin zararları daha az olmakta ve makinalarını satarken daha fazla kazanmaktadırlar.

Her ildeki mobilya imalatçılarına verdiğimiz bu hizmetten yararlanmak için sizde müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçebilir ve hemen bu kaliteli hizmetimizden yararlanmaya başlayabilirsiniz.