Çizicili Yatar Dairelerde En Uygun Fiyat Ve Avantajlar

Online satış mağazamızda sizlerin beğenisine sunduğumuz Özhür çizicili yatar dairelerde en uygun fiyatlar ile satışlar devam etmekte. Kredi kartına tek çekim ve kolay ödeme koşulları ile birçok şehire sattığımız çizicili yatar dairelerimiz CE kalite belgelidir.

 En fazla satılan model olan 2800 çizerli yatarlarda sipariş vermeniz durumunda aynı gün stokta olmayacağından bir iki gün içerisinde gönderimleri yapılacaktır. O yüzden bu makinaların siparişlerini geçerken en az 3 gün önceden söylemeniz gerekmektedir.

Çizicili yatar dairelere ek olarak ise yardımcı makina sıfatında ki toz emme makinaları da aynı şekilde uygun fiyatlı olarak satılmaktadır. 1800 M3 olan piyasa da en fazla tutulan model toz emme makinaları da Ahşapmaksan da sizlerin beğenisine sunulmuş şekildedir. Tüm mobilya makinalarının her şehire gönderimini yapmakta ve gönderdiğimiz makinaları mümkün oldukça kurulumunu yapmaya çalışmaktayız. Sizde hemen en uygun fiyatlar ile çizicili yatar almak için müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçin. Sizde kazanın. Tüm Türkiye ye ambar ile en uygun fiyatlarla gönderim yapmaktayız.